Стикер против радиация - Защита от радиация за мобилен телефон

България
Публикувана преди 1 месец
ID #1960
1 - 1 от 2
25.00 лв
Състояние: Ново
Тип на обявата: Продажба
Стикер против радиация - Защита от радиация за мобилен телефон
България,
Публикувана преди 1 месец

Описание

Обикновено живеем по принципа: това, което не виждам, не съществува. Но наистина ли не съществува или искаме да мислим така? Оглеждайки се и анализирайки познатата среда, е лесно да се разбере, че живеем в „коктейл“ от електромагнитно излъчване.

Особеността на електромагнитното излъчване е неговата коварна невидимост и неосезаемост, поради което е трудно да се разбере ефекта на тази радиация като причина за здравословни разстройства, водещи до заболяване, увреждане и смърт.

Материалите за научни изследвания показват, че „... електронното излъчване, подобно на радиацията, има отрицателен генетичен ефект - предаването на дефект до второто и третото поколение. Следователно, дете, родено от човек, който е бил изложен в миналото, може да има патологични последици под формата на нарушение на ендокринните функции, намаляване на интелигентността ... “.

Електромагнитното излъчване има 2 основни компонента: електрически и магнитен.

Електрическият компонент образува определен потенциал върху повърхността на човешкото тяло и върху неговите вътрешни органи (от няколкостотин миливолта до десетки волта).

Този потенциал взаимодейства с присъщите биоелектрични импулси на човешките органи, чиято величина е само няколко миливолта. Това води до неизправност и нарушаване на функциите на жизненоважни органи и системи на тялото. Ефектът на този компонент може да се сравни с работата на микровълнова фурна, чиито вълни загряват добре месото и другите продукти (в този случай животинският протеин се намалява).

Когато купуваме мобилен телефон, първо обръщаме внимание на дизайна, след това на функционалността. Но ние НИКОГА не мислим за безопасността на здравето, не вземаме предвид показателя за плътността на енергийния поток (микро ват на 1 см2).

Вторият компонент на електромагнитното излъчване - магнитният - засяга уникален орган - епифизата, която в нашето тяло регулира часовника ни на стареене. Техногенната радиация потиска епифизата и дори води до нейното намаляване. Само гледането на телевизия всеки ден понижава нивата на мелатонин с 30-50%, което влияе върху производството на почти всички други хормони в организма, а хроничният му дефицит причинява сериозно заболяване.

Ясно е защо мобилният телефон се счита за най -опасното устройство, защото ние облъчваме с него важен орган - мозъка! Сигналът от мобилен телефон прониква в човешкия мозък на дълбочина 4 см, резонирайки по стените на черепа, създавайки "гореща" точка, която може да влезе във всеки жизненоважен център или отслабен кръвоносен съд.

Експериментално е доказано, че чувствителността на човек към електромагнитно поле започва с плътност на потока на мощността от 0,05 Mk / cm2. Допустимото излъчване на клетъчен или радиотелефон е от 20 до 1000 Mk / cm2.

Изследователи от Института за висша нервна активност и неврофизиология на Руската академия на науките проведоха поредица от експерименти за идентифициране на въздействието на мобилните телефони върху човешкия мозък.

Електроенцефалограми бяха направени по няколко теми: без мобилен телефон, под въздействието на мобилен телефон и излагане на мобилен телефон със защита. Представените записи ясно показват промени в електрическата активност във всички проводници, когато са изложени на мобилен телефон и тяхното отсъствие, когато са изложени на мобилен телефон със защита.

Незащитен мобилен телефон в режим на разговор променя показателите за състоянието на автономната част на нервната система и електрическата активност на мозъка. Те се изразяват в намаляване на способността за адаптиране на автономните връзки на нервната система, симпатикотомия, намаляване на тона на хипоталамичните реакции и преобладаване на алфа ритмите във всички части на мозъка.

Защитен мобилен телефон със защитна карта в режим на разговор не предизвиква промени в параметрите на мозъка и параметрите на автономната част на нервната система. Освен това той нормализира състоянието на променените индикатори след стресовото въздействие на незащитен мобилен телефон и не изкривява мобилната комуникация.

Найчувствителните системи на човешкото тяло към ЕМП: нервна, имунна, ендокринна и репродуктивна, въпреки че целият организъм страда от ЕМП на мобилен телефон.

Биологичният ефект на ЕМП в условия на продължителна експозиция се натрупва, в резултат на това е възможно развитието на дългосрочни последици, включително дегенеративни процеси на централната нервна система, рак на кръвта (левкемия), мозъчни тумори, хормонални заболявания.

Електромагнитните полета са особено опасни за деца, бременни жени (ембриони), хора със заболявания на централната нервна, хормонална, сърдечно -съдова система, страдащи от алергии и хора с отслабен имунитет.

Найтипичните прояви на излагане на мобилен телефон, които ние самите често изпитвахме, са: замаяност, дискомфорт, усещане за „топлина“ около ухото, гадене, неврологични разстройства и повишена умора. Освен това максималното покачване на температурата се наблюдава при около 30 минути експозиция, до 36-39 ° C.

Медицинската организация на СЗО в своята програма „ЕМВ и човешко здраве“ недвусмислено заявява: „... медицински последствия, като: ракови заболявания, промени в поведението, загуба на памет, болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, синдром на внезапна смърт на външно здраво дете и много други състояния, включително самоубийствата, са резултат от излагане на електромагнитни полета. " По този начин твърдението за безвредността на клетъчната комуникация не отговаря на реалността.

Особено внимание трябва да се обърне на факта, че от ранна възраст децата започват да използват мобилни телефони, компютри, да гледат телевизия с часове.

Детските мозъчни клетки са много чувствителни. Директното свръхвъзбуждане на мозъка чрез излъчване от монитор или телефон инхибира неговата активност, нарушава снабдяването с кислород на мозъчните клетки и води до намаляване на умственото развитие.

Изпитвайки дълго време свръхвъзбуждане на мозъчната кора и хипоталамуса, детето става физиологично зависимо от компютър или мобилен телефон. Психолозите сравняват тази зависимост с наркоманията, която може да доведе до психични разстройства.

Дори при 10-секунден разговор мозъкът на детето е в шок и всички жизнени системи на тялото му се стресират.

Приемливи норми на работа на децата на компютри и мобилни телефони

Възраст Максимално допустимо работно време
5 години 7 минути на ден
6 години 10 минути на ден
7 години - 12 години 15 минути на ден
12 години - 15 години 20 минути на ден

Прочетете и запомнете тези норми!

Доказано е, че за по -малко от 5 минути излъчването на мобилен телефон нарушава мозъчното кръвообращение, повишава вътречерепното налягане и води до първия етап на исхемичен инсулт в мозъка на здрави хора. Хормоналната и имунната система са потиснати за дълго време.

"Доброволното излагане на мозъка на микровълни от мобилен телефон е най -големият биологичен експеримент върху хора." - шведският неврохирург професор Лейф Салфорд

Нека погледнем в бъдещето, как искаме да се видим след месец? След една година ... След 10 години ... Как искаме да изглеждаме? Как бихте искали да се чувствате? Как се чувстват членовете на вашето семейство?

Естествено, искате да се чувствате здрави и енергични винаги - днес, утре и през целия си живот. Проблемът с опасното въздействие на електромагнитното излъчване, което е причина за 35-55% от заболяванията при възрастното население и 55-70% от децата, лесно и неусетно се отстранява чрез защитни карти, които неутрализират този ефект върху биологичните системи.

Информация за продукта
Продуктът е интегрирана дъска, изработена от органична комбинация от редкоземни метали, натрошена до частици, измерени в нанометри, с метално фолио, обработено по специален начин.

Поради проникващата сила на йони, платката променя химическата структура на батериите, ускорява разделянето на въглеродни електроди, съживява и стимулира движението на йони вътре в батериите и удължава експлоатационния им живот.

Картата също има способността ефективно да абсорбира и натрупва електромагнитни вълни по време на работа на телефона, което води до намаляване на нивото на електромагнитно излъчване и увеличаване на живота на телефона без презареждане.

Функцията за опазване на околната среда на картите е от съществено значение за опазването на човешкото здраве и опазването на околната среда, което е важно и социално.

Използвайки карти за сигурност, е лесно да възстановите първоначалната сигурност, да водите нормален живот и да се наслаждавате на всички удобства на технологичния прогрес без последствия.

 

Свържи се с продавача

  Seller's picture
  Частно лице
  Регистриран на 16. Aug 2021


  25.00 лв
  Свържи се с продавача 087862xxxx

  Информация за продавача

  Местонахождение на обявата

  България